diumenge, 17 de maig del 2020

FEINETES 18 AL 22 MAIG

Hola Pinypons! Espero que estigueu bé! Estic molt contenta dels resultats de les vostres tasques. Ho estau fent molt bé, i ses mamàs i es papàs estan fent una gran feina. Felicitats a tothom!
Aquí teniu les tasques per aquesta setmana. Ja sabeu que les podeu fer xino xano, sense presses, però intentau anar fent-les, perquè així reforçam continguts i mantenim les rutines i els hàbits. Ànims i que passeu molt bona setmana!!

DILLUNS 18

RUTINES DIÀRIES
Continuem com cada dia amb les rutines diàries: cantem la cançó del Bon dia, la cançó dels dies de la setmana, la cançó del pastoret i acabem amb la nova gràfica del temps (recordem escriure el nostre nom complet, la data d'avui DILLUNS 18 MAIG 2020, dibuixem el temps que fa, tot amb MAJÚSCULA).
L'encarregat d'avui és en THIERNO.


https://youtu.be/BF7w-xJUlwM
https://youtu.be/4atoVE3t-yo
https://youtu.be/9T9LsTxYbcw

DIBUIX QUE LI DEDICAM A L'ENCARREGAT/DA
Avui toca fer-li un dibuix super guapo a Thierno. No oblideu escriure el seu nom amb lletres polides, de colorins, etc.


AMBIENT DE CONSTRUCCIONS
Avui farem unes construccions molt xules. Només necessitem canyetes (pajitas) o palillos de les dents i plastilina. Us proposo fer primer figures planes i després en 3D.

                           


DIMARTS 19


RUTINES DIÀRIES

Continuem com cada dia amb les rutines diàries: cantem la cançó del Bon dia, la cançó dels dies de la setmana, la cançó del pastoret i acabem amb la nova gràfica del temps (recordem escriure el nostre nom complet, la data d'avui DIMARTS 19 MAIG 2020, dibuixem el temps que fa, tot amb MAJÚSCULA).
L'encarregat d'avui és en ANTONIO.

DIBUIX QUE LI DEDICAM A L'ENCARREGAT/DA
Avui toca fer-li un dibuix super guapo a Antonio. No oblideu escriure el seu nom amb lletres polides, de colorins, etc.


FEINETES DE MATEMÀTIQUES
Avui farem una miqueta de repàs dels números 1 2 3.

PSICOMOTRICITAT
Avui anam a psico. En Toni ens proposa muntar de manera molt senzilla un circuit amb el que hi ha en el menjador de casa i deixar disfressar lliurament després, i enviar foto a la tutora.

DIMECRES 20


RUTINES DIÀRIES

Continuem com cada dia amb les rutines diàries: cantem la cançó del Bon dia, la cançó dels dies de la setmana, la cançó del pastoret i acabem amb la nova gràfica del temps (recordem escriure el nostre nom complet, la data d'avui DIMECRES 20 MAIG 2020, dibuixem el temps que fa, tot amb MAJÚSCULA).
L'encarregat d'avui és en NIHAL.

DIBUIX QUE LI DEDICAM A L'ENCARREGAT/DA
Avui toca fer-li un dibuix super guapo a Nihal. No oblideu escriure el seu nom amb lletres polides, de colorins, etc.

AMBIENT D'ARTISTES

Com que l'altra dia vàrem aprendre a fer collage amb una flor, avui us proposo fer el mateix, però fent una cara, pot ser la vostra, la del papà, la mamà, la dels vostres germans...de qui volgueu. Pot ser molt divertit!!  Podeu tallar la silueta dalt d'un cartró per fer la cara i dalt enganxar  papers, fils, taps de botella, taps de suro, pasta... Pensau a fer-vos ulls, boca, cabells...mirau l'exemple!

                                              

DIJOUS 21RUTINES DIÀRIES

Continuem com cada dia amb les rutines diàries: cantem la cançó del Bon dia, la cançó dels dies de la setmana, la cançó del pastoret i acabem amb la nova gràfica del temps (recordem escriure el nostre nom complet, la data d'avui DIJOUS 21 MAIG 2020, dibuixem el temps que fa, tot amb MAJÚSCULA).
L'encarregat d'avui és en JOAN.

DIBUIX QUE LI DEDICAM A L'ENCARREGAT/DA
Avui toca fer-li un dibuix super guapo a Joan. No oblideu escriure el seu nom amb lletres polides, de colorins, etc.

SIMETRIES


Avui farem una simetria amb una papallona. Es tracta de fer el costat que falta igual que el costat que ens donen de model. I quan la tengueu tota, la podeu pintar amb colors ben bonics.

COMENÇA PER...
Avui iniciam una activitat divertida, que ens ajudarà a reconèixer moltes de les lletres que ja coneixem, i a saber on les podem trobar.
Us "regalo" dues lletres que corresponen a noms dels vostres amics i amigues de la classe, i que per tant ja coneixeu.
                        S                            N

Heu de pensar com sonen ( la S sona se se se se se...la N sona ne ne ne ne...) quin amic la té, i pensar una paraula que comenci per aquesta lletra (pot ser el nom del nostre amic, o una altra paraula diferent) i l'escrivim així com sapiguem. Ens poden ajudar es papà o sa mamà, però només a dir el so de la lletra, no que ens l'escriguin. Després sí que ens poden donar el model de la lletra ben escrita, i veure què tal ens ha sortit!! Ànim i escriviu molt! 

DIVENDRES 22

RUTINES DIÀRIES
Continuem com cada dia amb les rutines diàries: cantem la cançó del Bon dia, la cançó dels dies de la setmana, la cançó del pastoret i acabem amb la nova gràfica del temps (recordem escriure el nostre nom complet, la data d'avui DIVENDRES 22 MAIG 2020, dibuixem el temps que fa, tot amb MAJÚSCULA).
L'encarregat d'avui és en AINHOA.

DIBUIX QUE LI DEDICAM A L'ENCARREGAT/DA
Avui toca fer-li un dibuix super guapo a Ainhoa. No oblideu escriure el seu nom amb lletres polides, de colorins, etc.

AMBIENT EXPERIMENTACIÓ

TINTA INVISIBLE


Jugau als detectius amb els vostres fills i filles, creant missatges secrets que només els millors investigadors podran resoldre. Als infants els sorprendrà saber com alguns aliments permeten crear tinta màgica. Material que necessitareu:
-Pinzells o bastonets per les orelles de cotó.
-Paper blanc.
-Llimons.
-Aigua.
Passes:
Esprem el suc de llimona en un bol i afegeix una cullerada d'aigua.
Mescla i, amb l'ajuda d'un bastonet de les orelles o pinzell, escriu el teu missatge en el paper (pots fer dibuixos, fer lletres...)
Deixa assecar.
Posa una espelma sota amb l'ajuda des papà o sa mamà (sense posar el paper massa a prop) i podràs llegir el missatge (també et servirà una llinterna).
Per què passa això?
El suc de llimona s'oxida i es posa de color marró quan s'escalfa, per això pots llegir el missatge. A més de llimona pots usar suc de taronja, mel diluïda en aigua, llet i vinagre.

ANGLÈS

I aquí teniu links d'anglès per jugar i aprendre a casa. Disfrutau molt!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada