diumenge, 10 de maig de 2020

FEINETES 11 AL 15 MAIG

Hola PINYPONS!! Com estau? Espero que esteu molt bé. Primerament, us volia felicitar per l'enfeinada tant gran que esteu fent molts de valtros amb l'ajuda de les vostres famílies, per la voluntat que suposa i per l'eforç que li estau dedicant. És molt important que ens mantinguem en contacte, que anem fent la feineta, cadascú al seu ritme, sense presses, però que anem fent, per així no perdre el que hem après i seguir reforçant continguts que de cara al curs que ve ens aniran molt bé saber. Les feinetes per aquesta setmana són:

DILLUNS 11

RUTINES DIÀRIES
Continuem com cada dia amb les rutines diàries: cantem la cançó del Bon dia, la cançó dels dies de la setmana, la cançó del pastoret i acabem amb la nova gràfica del temps (recordem escriure el nostre nom complet, la data d'avui DILLUNS 11 MAIG 2020, dibuixem el temps que fa, tot amb MAJÚSCULA).
L'encarregat d'avui és AYOUB.

DIBUIX QUE LI DEDICAM A L'ENCARREGAT/DA
Avui toca fer-li un dibuix super guapo a n'Ayoub. No oblideu escriure el seu nom amb lletres polides, de colorins, etc.


AMBIENT ARTISTES: FEIM UN COLLAGE!!


                          

Avui anem a l'ambient d'artistes, i, com que estem a la primavera, us convidem a fer aquesta flor tant guapa amb la tècnica del COLLAGE. Aquesta és una tècnica que aprofitant i retallant papers de regals, revistes o trocets de cartolines i papers que se'ns queden als calaixos, inclús amb trossets de teles velles...es poden fer coses meravelloses. Amb això consisteix el COLLAGE.
Necessitem: trossos de paper o teles velles, tisores i barra d'aferrar.


DIMARTS 12

RUTINES DIÀRIES

Continuem com cada dia amb les rutines diàries: cantem la cançó del Bon dia, la cançó dels dies de la setmana, la cançó del pastoret i acabem amb la nova gràfica del temps (recordem escriure el nostre nom complet, la data d'avui DIMARTS 12 MAIG 2020, i escrivim a la graella DIMARTS, i dibuixem el temps que fa, tot amb lletra MAJÚSCULA).
L'encarregat d'avui és HAITAM.

DIBUIX QUE LI DEDICAM A L'ENCARREGAT/DA
Avui toca fer-li un dibuix super guapo a n' Haitam. No oblideu escriure el seu nom amb lletres polides, de colorins, etc.
FEINETA MATES
Aquí us proposo una tasca divertida per treballar les grafies del 1 al 6 utilizant una plantilla de números i un dau. El nen/a ha de llançar el dau i repassar la grafia que correspon a la puntuació que li ha sortit.

Per fer-ho més divertit, podeu jugar en parelles i amb retoladors de dos colors diferents. Per torns, repassar la xifra que surt al dau, i guanya qui repassa l'últim número.

Necessitareu: 1 dau, retoladors, copiar el cartonet dels números a un paper.

                           

Us deixo un vídeo, per entendre millor el joc.
https://youtu.be/QuxWo7xZugY

PSICOMOTRICITAT
Avui ens toca PSICO i farem un circuit.

- Posa les fulles d'un diari o altres papers fent una filera per caminar-hi per sobre imaginant que és un pont sobre un riu.
- Salta a peu coix en un espai acordat.
- Còrrer fent ziga-zaga entre una filera de cadires.
- A continuació passa per davall una cadira, taula o un altre moble de la casa arrossegant-te com una serp.
Aquest circuit es pot realitzar vàries vegades.

Acaba el circuit disfressant-te amb coses que tenguis per casa.

DIMECRES 13

RUTINES DIÀRIES
Continuem com cada dia amb les rutines diàries: cantem la cançó del Bon dia, la cançó dels dies de la setmana, la cançó del pastoret i acabem amb la nova gràfica del temps (recordem escriure el nostre nom complet, la data d'avui DIMECRES 13 MAIG 2020, i escrivim a la graella DIMECRES, i dibuixem el temps que fa, tot amb lletra MAJÚSCULA).
L'encarregat d'avui és ANASS.

DIBUIX QUE LI DEDICAM A L'ENCARREGAT/DA
Avui toca fer-li un dibuix super guapo a n' Anass. No oblideu escriure el seu nom amb lletres polides, de colorins, etc.


DITA DEL MES DE MAIG
Hem començat el mes de maig, i hem d'aprendre la dita del mes. Us animeu?
La proposta és aprendre el poema, i fer una fitxeta com la que hi ha a continuació (heu d'emplenar les paraules que falten).

NOM:__________________


DITA DEL MES DE MAIG

___________________________ ARRIBAT


____________________________ACABAT

FES UN DIBUIX:

Després podeu donar les lletres desordenades i escriure-les bé, com a l'exemple.DIJOUS 14

RUTINES DIÀRIES
Continuem com cada dia amb les rutines diàries: cantem la cançó del Bon dia, la cançó dels dies de la setmana, la cançó del pastoret i acabem amb la nova gràfica del temps (recordem escriure el nostre nom complet, la data d'avui DIJOUS 14 MAIG 2020, i escrivim a la graella DIJOUS, i dibuixem el temps que fa, tot amb lletra MAJÚSCULA).


L'encarregada d'avui és ANDREA.

DIBUIX QUE LI DEDICAM A L'ENCARREGAT/DA
Avui toca fer-li un dibuix super guapo a n' Andrea. No oblideu escriure el seu nom amb lletres polides, de colorins, etc.

FEINETA MATES
Avui us proposem una feineta molt senzilla per treballar les seriacions.
DIVENDRES 15

RUTINES DIÀRIES

Continuem com cada dia amb les rutines diàries: cantem la cançó del Bon dia, dies de la setmana i la cançó del pastoret. La data d'avui és DIVENDRES 15 Maig 2020. Tot amb MAJÚSCULES.
L'encarregat d'avui és SAFOAN.


DIBUIX QUE LI DEDICAM A L'ENCARREGAT/DA
Avui toca fer-li un dibuix super guapo a en Safoan. No oblideu escriure el seu nom amb lletres polides, de colorins, etc.


AMBIENT DE SA CASETA


Avui anam a l'ambient de sa caseta. I com que estam a casa, aprofitarem per fer aquelles tasques que veim que fan es papà o sa mamà, i que naltros també podem ajudar: podem rentar vidres, parar la taula, eixugar coberts, fregar enterra, fer el nostre llit, ficar la roba a la rentadora...


I quan hagem de fer la llista de la compra, podem ajudar a confeccionar-la escrivint el nom i la quantitat p.e (4 IOGURTS, 1 PA, 1 LLET, 2 TOMATES...) TOT AMB MAJÚSCULES. Enviau les vostres llistes, i les podeu decorar amb els dibuixos del que heu de comprar!!


ANGLÈS
Avui us oferim aquesta feineta per pintar amb els colors BLUE, RED, YELLOW, GREEN.-Podeu seguir mirant els vídeos d'anglès que la setmana passada vàreu mirar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada