diumenge, 31 de maig de 2020

FEINETES 1 AL 5 JUNY

Hola Pinypons! Una setmana més superada! Desitjo que estigueu bé, i què disfruteu de sortir, anar a jugar i els més valents i valentes anar a la platja!  Estic molt contenta de l'esforç de molts de vosaltres. Ho estau fent molt bé! A ses mamàs i es papàs felicitats per l'enfeinada! Avui comença el mes de juny, i ja falta poquet per les vacances d'estiu. Així que aprofitarem el poquet que ens queda per treballar continguts ja vistos.
Aquí teniu les tasques per aquesta setmana. Ja sabeu que les podeu fer poquet a poquet, sense presses, però intentau fer-les, perquè així reforçam continguts i mantenim les rutines i els hàbits. Ànims i que passeu molt bona setmana!!


DILLUNS 1 JUNY

RUTINES DIÀRIES
Continuem com cada dia amb les rutines diàries: cantem la cançó del Bon dia, la cançó dels dies de la setmana, la cançó del pastoret i acabem amb la nova gràfica del temps (recordem escriure el nostre nom complet, la data d'avui DILLUNS 01 JUNY 2020, dibuixem el temps que fa, tot amb MAJÚSCULA).
L'encarregat d'avui és na NAGORE.DIBUIX QUE LI DEDICAM A L'ENCARREGAT/DA
Avui toca fer-li un dibuix super guapo a na NAGORE. No oblideu escriure el seu nom amb lletres polides, de colorins, etc.


AMBIENT ARTISTES
Avui anirem a l'ambient d'artistes,  però el farem a la platja. Farem les nostres obres utilitzant els materials que trobem allí (pedres, copinyes, algues, sorra, pals...). Aquí teniu algunes mostres però podeu deixar volar la vostra imaginació. Ànim a veure que surt! Ja ens mostrareu fotos.


DIMARTS 2 JUNY

RUTINES DIÀRIES
Continuem com cada dia amb les rutines diàries: cantem la cançó del Bon dia, la cançó dels dies de la setmana, la cançó del pastoret i acabem amb la nova gràfica del temps (recordem escriure el nostre nom complet, la data d'avui DIMARTS 02 JUNY 2020, dibuixem el temps que fa, tot amb MAJÚSCULA).
L'encarregat d'avui és na NOR.


DIBUIX QUE LI DEDICAM A L'ENCARREGAT/DA
Avui toca fer-li un dibuix super guapo a na NOR. No oblideu escriure el seu nom amb lletres polides, de colorins, etc.

ESCRIVIM
Com que estam al mes de juny, aprendrem la dita del mes.

Poden memoritzar la dita, i fer un dibuix del que significa i escriure la paraula JUNY.

PSICO
Avui a psico començarem moguent el cos ballant amb la Damaris Gelabert!I aquí us deixo diferents opcions de jocs de psicomotricitat per fer a casa. Animeu-vos!!DIMECRES 3 JUNY

RUTINES DIÀRIES
Continuem com cada dia amb les rutines diàries: cantem la cançó del Bon dia, la cançó dels dies de la setmana, la cançó del pastoret i acabem amb la nova gràfica del temps (recordem escriure el nostre nom complet, la data d'avui DIMECRES 03 JUNY 2020, dibuixem el temps que fa, tot amb MAJÚSCULA).
L'encarregat d'avui és na ALAE.


DIBUIX QUE LI DEDICAM A L'ENCARREGAT/DA
Avui toca fer-li un dibuix super guapo a na ALAE. No oblideu escriure el seu nom amb lletres polides, de colorins, etc.

MATEMÀTIQUES
Aquí us deixo vàries propostes...

Completar segons el model...Avui farem un dictat de números. Podem practicar els números abans de fer-lo, de l'1 al 6. Si encara ens costa fer alguns números, no passa res, es papà i sa mamà que ens donin models de números del 1 al 6 i naltros els podem copiar.

I després completar la sèrie numèrica , del 0 al 5, i del 5 al 0.Pintar tants quadres com diu el número...DIJOUS 4 JUNY

RUTINES DIÀRIES
Continuem com cada dia amb les rutines diàries: cantem la cançó del Bon dia, la cançó dels dies de la setmana, la cançó del pastoret i acabem amb la nova gràfica del temps (recordem escriure el nostre nom complet, la data d'avui DIJOUS 04 JUNY 2020, dibuixem el temps que fa, tot amb MAJÚSCULA).
L'encarregat d'avui és n'AYOUB.


DIBUIX QUE LI DEDICAM A L'ENCARREGAT/DA
Avui toca fer-li un dibuix super guapo a n' AYOUB. No oblideu escriure el seu nom amb lletres polides, de colorins, etc.

AMBIENT EXPLORAMÓN
Avui anirem a l'ambient Exploramón i farem un experiment per fer un telèfon amb pots de iogurt. El material que necessitarem és:
-2 pots de iogurt.
-una cordeta
-tisores
-papers de colors o paper blanc i pintures.
-cola d'aferrar.En primer lloc, rentarem els gotets de iogurt i li traurem l'embolcall. Després, els folrarem, pegant-li paper de seda de diferents colors. Després, farem un petit orifici a la part de baix del gotet i li introduirem una fina corda, la qual li farem un nus fort perquè no s'escapi.


COMENÇA PER...

Seguim amb el joc de les lletres. Avui us regalo dues lletres més que com ja sabeu corresponen a noms dels vostres amics i amigues.


D( de de de)           G(gue gue gue)

Heu de pensar com sonen, quin amic/ga la té, i pensar una paraula que comenci per aquesta lletra (pot ser el nom del nostre amic, o una altra paraula diferent) i l'escrivim així com sapiguem. Ens poden ajudar es papà o sa mamà, però només a dir el so de la lletra, no que ens l'escriguin. Després sí que ens poden donar el model de la lletra ben escrita, i veure què tal ens ha sortit!! Ànim i escriviu molt!


DIVENDRES 5 JUNY

RUTINES DIÀRIES
Continuem com cada dia amb les rutines diàries: cantem la cançó del Bon dia, la cançó dels dies de la setmana, la cançó del pastoret i acabem amb la nova gràfica del temps (recordem escriure el nostre nom complet, la data d'avui DIVENDRES 05 JUNY 2020, dibuixem el temps que fa, tot amb MAJÚSCULA).
L'encarregat d'avui és n'HAITAM.


DIBUIX QUE LI DEDICAM A L'ENCARREGAT/DA
Avui toca fer-li un dibuix super guapo a n' HAITAM. No oblideu escriure el seu nom amb lletres polides, de colorins, etc.

MATEMÀTIQUES

Pintar on hi ha 4 punts


Seguir el camí...
I escriure la grafia del número que correspon...


ANGLÈS
Aquí teniu els enllaços d'anglès perquè jugueu a casa.

https://www.youtube.com/watch?v=05hJ0BJfNQw
https://www.youtube.com/watch?v=UidDYQCQ_Mg
https://www.youtube.com/watch?v=l7VrA8KWN_8&list=PLBGKadKOvViw4QCj6gYthjclCpYjnQohQ&index=6&t=0s
https://www.youtube.com/watch?v=W-WLnxbvMyw

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada