dimecres, 29 d’abril del 2020

FEINETES DIMECRES 29 I DIJOUS 30

Hola Pinypons! Aquesta setmana és un poquet més curta, perquè el divendres és festa, i dilluns també, i ara que ja podem sortir a passejar un ratet i fa bon temps, ens ho podem passar molt i molt bé! Les feinetes que us proposo per aquests dos dies són:

DIMECRES 29


RUTINES DIÀRIES
Continuem com cada dia amb les rutines diàries: cantem la cançó del Bon dia, la cançó dels dies de la setmana, la cançó del pastoret i acabem amb una nova gràfica del temps (recordem escriure el nostre nom complet , la data d'avui DIMECRES 29 ABRIL 2020, i escrivim a la graella DIMECRES i dibuixem el temps que fa, tot amb lletra MAJÚSCULA ).

SOM CONSTRUCTORS

Avui anem a l'ambient de construccions. Farem una construcció molt fàcil i divertida amb figures geomètriques (cercles, triangles, quadrats, rectangles...) que valtros mateixos creareu. 
Material :
- cartó que tenim per casa (de caixes de sabates, de galletes, cereals, etc)
-  tisores
-  colors per pintar, ferratines, papers de colors, etc (el que tengueu a casa, ja sabeu!!)
Aquí us deixo el vídeo explicatiu. Enviau les vostres creacions. Gràcies!😚DIJOUS 30

RUTINES DIÀRIES
Continuem com cada dia amb les rutines diàries: cantem la cançó del Bon dia, la cançó dels dies de la setmana, la cançó del pastoret i acabem amb una nova gràfica del temps (recordem escriure el nostre nom complet , la data d'avui DIJOUS 30 ABRIL 2020, i escrivim a la graella DIJOUS i dibuixem el temps que fa, tot amb lletra MAJÚSCULA ).

JUGAM A ESCRIURE I LLEGIR
Pinypons, avui us proposo una activitat on escriureu el vostre nom i el de la vostra PARELLA COOPERATIVA, i així fer-vos un regal super guapo. Us animau?

Material:
- paper
- retoladors
- tisores

1- Començarem buscant el nostre nom, i el de la nostra parella (hi ha parelles que sou tres). Us enrecordau quina és la vostra parella? 


Amb el llistat dels nens i nenes de la classe podem recordar i repassar els noms dels nostres amics i amigues. 
Us deixo uns vídeos, on s'explica, passa a passa, el que heu de fer. 

2- dibuixam un ninot a un paper (es dobla el paper per la mitat si són dos infants, o en tres parts si són tres infants).


3- retallam el ninot.


4- desplegam i escrivim el nostre nom i el de les nostres parelles.

Ho podem decorar com més ens agradi, fer dibuixets, etc!! I  guardar-lo per donar al nostre amic/ga quan ens tornem a veure!!


BON CAP DE SETMANA LLARG!! JUGAU I DESCANSAU MOLT!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada