dilluns, 27 d’abril de 2020

FEINETES DILLUNS 27 I DIMARTS 28

BON DIA!! Com heu passat el cap de setmana? Aquest diumenge ha estat més especial perquè heu pogut sortir un ratet a jugar i passetjar amb es papà i sa mamà. Estic molt contenta i espero que ho hageu disfrutat. Ara cada dia podreu sortir, i això farà que almenys no sigui tant cansat el tancament. Aquesta setmana és una mica més curteta, i us posaré feinetes fins dijous. Així que les feinetes us les penjaré en dues vegades: la primera dilluns i dimarts, i la segona dimecres i dijous.


DILLUNS 27


RUTINES DIÀRIES
Continuem com cada dia amb les rutines diàries: cantem la cançó del Bon dia, la cançó dels dies de la setmana, la cançó del pastoret i acabem amb una nova gràfica del temps (recordem escriure el nostre nom complet, la data d'avui DILLUNS 27 ABRIL 2020, i escrivim a la graella DILLUNS i dibuixem el temps que fa).

HA ARRIBAT LA PRIMAVERA!!
La primavera és una estació que a tots en encanta. Fa soleiet, a vegades plou, el camp i les flors estan polides, tot brilla amb colors molt vius...


DIBUIX LLIURE

Us proposo que hem feu un dibuix lliure de la primavera amb flors, papallones, arbres... tot amb colors polits i que escriviu la paraula PRIMAVERA.

POEMA PRIMAVERAUs proposo aprendre el poema, i que us graveu recintant-lo!! Ànims!!


SOM ARTISTES

Avui és dilluns, i com cada dilluns toca ambients. Na Geno ens proposa anar a l'ambient d'artistes, i fer un dibuix de la primavera amb tinys naturals. Només necessitau cafè soluble, cacao, aigua per disoldre'ls i un pinzell o bastonet de les orelles. Animau-vos, i ensenyau-nos els vostres resultats!!DIMARTS 28. 

RUTINES DIÀRIES

Continuem com cada dia amb les rutines diàries: cantem la cançó del Bon dia, la cançó dels dies de la setmana, la cançó del pastoret i acabem amb una nova gràfica del temps (recordem escriure el nostre nom complet, la data d'avui DIMARTS 28 ABRIL 2020, i escrivim a la graella DIMARTS i dibuixem el temps que fa).

SERIACIONS
Avui us proposo un joc de matemàtiques per fer a casa molt senzillet. Animau-vos a fer-ho!! I recordau enviar fotos!!PSICOMOTRICITAT
Avui és dimarts, i sabeu que toca fer psico. Us convidam a fer aquests exercicis a casa. Ja sabeu que si no tenim el mateix material que la mostra ho podem adaptar a materials que tinguem a casa. En aquest cas poden ser cordes, etc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada