dilluns, 15 de febrer del 2021

PER CARNAVAL TOT S'HI VAL!ARRIBA FEBRER I AMB ELL EL CARNAVAL. DURANT UNA SETMANA EL REI CARNESTOLTES ENS HA VINGUT A VISITAR A LA CLASSE PER RECORDAR-NOS TOT EL QUE HAVÍEM DE PORTAR POSAT...DILLUNS ALGUNA COSA AL CAP, DIMARTS AL COLL, DIMECRES A LES MANS, DIJOUS ALS PEUS I ENTREPÀ DE TRUITA , I DIVENDRES EMMARIOLATS. 


REI I REINA CARNESTOLTES

A MÉS A MÉS, DURANT LA SETMANA, HEM ESTAT FENT LES NOSTRES MÀSCARES . APROFITANT LA TEMÀTICA DE LES JORNADES CULTURALS DEL CENTRE, QUE ES CELEBRARAN A FINALS DE MARÇ, HEM FET UNES BONIQUES I VISTOSES MÀSCARES DE GAVINES.


TAMBÉ HEM TREBALLAT DIFERENTS ACTIVITATS, COM ARA UNA ACTIVITAT DE LECTOESCRIPTURA REALCIONADA AMB LES PARAULES DE LA CANÇÓ DEL REI CARNESTOLTES QUE HEM APRÈS. 

PER FER L'ACTIVITAT, HEM UTILITZAT L'ESTRUCTURA DE FOLI GIRATORI. UN NEN/A COMENÇA A ESCRIURE LA PARAULA. PRIMER COMENTA AMB ELS COMPANYS DE L'EQUIP QUÈ ÉS EL QUE VOL ESCRIURE, DE MANERA QUE ELS DEMÉS LI PUGUIN DIR SI ÉS CORRECTE O CAL ALGÚN CANVI. A CONTINUACIÓ ,LA PASSA AL COMPANY DEL COSTAT, I AQUEST FA EL MATEIX PROCEDIMENT.EL DILLUNS ENS PINTÀREM LES CARES...
AVUI HEM VINGUT DISFRESSATS DE CASA...


I HEM SORTIT MOLT ELEGANTS AMB LA MÀSCARA POSADA...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada